Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

LIBER: Memòria 2018-19

17 juny 2019

LIBER (Ligue des Bibliothèques Européennes de Recherche – Association of European Research Libraries) acaba de difondre la seva memòria anual que abasta totes les iniciatives realitzades de juny de 2018 a maig de 2019.

En aquest període, la seva xarxa va créixer fins a representar 451 participants en 39 països. Han treballat per introduir millores crítiques per a les biblioteques a la nova legislació europea sobre drets d’autor, publicar un Open Science Roadmap, formar els futurs directors de biblioteques a través del programa «Lideratge emergent» i compartir moltes bones pràctiques, coneixements i recursos de formació a través dels grups de treball.

Pel que fa a l’organització, enguany han posat un èmfasi especial en allò que es necessita perquè LIBER satisfaci, a llarg termini, les necessitats creixents de la seva xarxa . Després d’examinar els recursos necessaris per dur a terme lEstratègia 2018-2022 i les expectatives dels seus participants, van publicar una proposta per garantir la viabilitat i l’èxit de LIBER. Al mateix temps, han revisat les operacions internes de LIBER (millorant-ne l’eficiència) i han desenvolupat una nova estratègia de patrocini.

Per obtenir més informació sobre les seves inicitives i activitats, podeu llegir l’informe complet: Liber Annual Report 2018-19.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org