Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Librarians Around the World: articles de 34 bibliotecaris de 19 països

29 maig 2019

La Secció de Nous Professionals de l’Associació de Bibliotecaris de Letònia va publicar, l’any 2018, un recull de 34 articles escrits per personal de biblioteques de 19 països. Tot i que no hi ha presència del nostre territori, els textos són interessants perquè proporcionen el punt de vista del personal de biblioteques de diverses tipologies (universitàries, especialitzades, escolars) d’arreu del món. En aquest sentit, a més del perfil professional del seus autors hi trobem, entre d’altres, dades de les biblioteques on treballen, del sistema de biblioteques al qual pertanyen, de les oportunitats educatives o de l’organització bibliotecària.

Els països que hi estan representats són: Armènia, Bangladesh, Estònia, Finlàndia, França, Hongria, Letònia, Lituània, Holanda, Nigèria, Filipines, Qatar, Sèrbia, Eslovènia, Corea del Sud, Suècia, Tailàndia, Turquia i Estats Units.

Es pot consultar a: http://dom.lndb.lv/data/obj/file/25057292.pdf

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org