Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Nou diccionari en línia del Centre de Terminologia TERMCAT: Terminologia del ioga

29 maig 2020

«Terminologia del ioga» és la nova publicació del TERMCAT, que aglutina prop de 110 termes definits, amb il·lustracions i equivalents en castellà, anglès i sànscrit.

Cada entrada presenta la denominació o denominacions catalanes amb la indicació de la categoria lèxica —que orienta sobre l’ús en masculí o en femení de certes formes en què hi ha dubtes—, la definició, els equivalents en castellà, anglès i sànscrit amb la forma transliterada, i, en alguns casos, notes amb informació complementària o sobre l’etimologia dels termes.

Com a materials addicionals, s’ha elaborat un vídeo divulgatiu, un pòster interactiu que presenta els principals àssanes o postures i un document amb els criteris generals per al tractament en català dels noms de l’àmbit procedents del sànscrit, aprovats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org