Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Nou diccionari en línia del Centre de Terminologia TERMCAT: Terminologia del ioga

29 maig 2020

«Terminologia del ioga» és la nova publicació del TERMCAT, que aglutina prop de 110 termes definits, amb il·lustracions i equivalents en castellà, anglès i sànscrit.

Cada entrada presenta la denominació o denominacions catalanes amb la indicació de la categoria lèxica —que orienta sobre l’ús en masculí o en femení de certes formes en què hi ha dubtes—, la definició, els equivalents en castellà, anglès i sànscrit amb la forma transliterada, i, en alguns casos, notes amb informació complementària o sobre l’etimologia dels termes.

Com a materials addicionals, s’ha elaborat un vídeo divulgatiu, un pòster interactiu que presenta els principals àssanes o postures i un document amb els criteris generals per al tractament en català dels noms de l’àmbit procedents del sànscrit, aprovats pel Consell Supervisor del TERMCAT.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org