Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Nova guia «Software para la gestión de la imagen»

19 febrer 2018

Des de fa uns dies està disponible al web del Consell Internacional d’Arxius (CIA-ICA) una nova guia dins la col·lecció «ICA-PAAG. Guías breves», dirigida per David Iglésias. Ruben Alcaraz, bibliotecari del GT de Programari Lliure,  amb Juan Alonso, arxiver audiovisual en els Arxius Històrics de la Unió Europea, han elaborat la guia Software para la gestión de la imagen, l’objectiu de la qual és proporcionar al lector una visió general dels principals tipus de programari disponibles per a la gestió de la imatge digital, i també oferir una sèrie de criteris bàsics que han de guiar el professional en la selecció de l’aplicació més adient segons el cas.

La guia es complementa amb una llista de 24 aplicacions que s’anirà mantenint a mida que vagin apareixent noves solucions de programari relacionades amb la gestió de les imatges en els arxius.

La guia és part d’un projecte de l’ICA-PAAG (Photographic and Audiovisual Archives Group) mitjançant el qual es pretén crear una sèrie de guies breus que seleccionin els fonaments de diferents temes relacionats amb la gestió dels arxius fotogràfics i audiovisuals.

Més informació: Software para la gestión de la imagen

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org