Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

8 de març de 2021 i el GT Bibliotecàries i Documentalistes: Dones Visibles del COBDC

8 març 2021

Avui és el Dia Internacional de la Dona, i en una professió predominantment femenina aquesta efemèride és molt rellevant. Pel que fa a les unitats d’informació, s’han posat en marxa activitats i iniciatives de les quals us parlarem en la notícia de demà dimarts.

I pel que fa a la professió, el GT Bibliotecàries i Documentalistes: Dones Visibles del COBDC ha engegat tres accions que volen compartir a través del Document:

En primer lloc, Carme Galve, vicepresidenta del COBDC, va participar a l’acte del 8M de la Intercol·legial «Dones Professionals davant la pandèmia: Lliçons i accions», on es va debatre sobre els aprenentatges Covid-19 i es va visibilitzar la nostra professió com a afectada per la pandèmia.

En segon lloc, el GT està preparant la petició formal del canvi de nom del COBDC perquè sigui més inclusiu, ja que en aquests moments només representa nominalment el vessant masculí de la professió.

Per últim, el GT ha preparat deu entrevistes amb professionals reconegudes del nostre sector, que han compartit generosament la seva experiència. Podeu llegir-les totes al web del GT: http://www.cobdc.net/donesvisibles/converses/

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org