Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Presentació del GT Dones Visibles a alumnes de 3r curs del grau en Informació i Documentació i de la doble titulació INFOCOM de la UB

14 març 2019

El passat dilluns 11 de març es va presentar el Grup de Treball Dones Visibles del COBDC a un cercle d’alumnes de tercer curs del grau en Informació i Documentació i de la doble titulació INFOCOM de la Universitat de Barcelona. La presentació s’engloba dins del conjunt d’actes que la Comissió d’Igualtat de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació ha organitzat amb motiu de la celebració del 8 de març.

Dues membres del grup de treball, la coordinadora, Antonia Reyes, i Montserrat Terrones van explicar als assistents la raó per la qual s’ha creat el grup i quins en són els objectius principals. A més, van descriure a l’alumnat les principals situacions amb risc potencial de discriminació per qüestió de gènere amb què les professionals es poden trobar un cop s’incorporin al mercat laboral, amb temes com ara la conciliació personal i familiar, la bretxa salarial, el sostre de vidre, la manca de paritat, el llenguatge sexista i l’assetjament tant sexual com de gènere.

Agraïm a Aurora Vall haver-nos convidat a presentar el grup de treball a l’alumnat de la Facultat i a Marga Losantos, la presidenta del COBDC, que ens acompanyés en l’acte i ens donés suport amb la seva presentació del grup.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org