Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

El GT GICS del COBDC participa a les I Jornades de Biblioteques i Salut de Catalunya

7 juliol 2015

Els dies 18 i 19 de juny d’enguany s’han celebrat les I Jornades de Biblioteques i Salut de Catalunya, amb un notable èxit d’assistència. L’activitat estava organitzada per la Biblioteca del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El lema va ser «Tendències de futur i nous horitzons, nous entorns i reptes professionals» i va comptar amb la participació del Grup de Treball GICS del COBDC.

L’objectiu de les Jornades era crear un punt de trobada per als professionals de la salut, i més concretament dels professionals de la documentació i gestió del coneixement en ciències de la salut, per promoure la transferència de coneixement, compartir experiències d’innovació i plantejar nous escenaris d’actuació en un futur immediat.

El GT GICS va presentar la ponència titulada «10, 9, 8, 7, 6, ….1: Bloc = GICS» dins de la taula «Treballs d’innovació», que volem compartir amb vosaltres. Els ponents van ser Elvira V. Santamaría, responsable de la Biblioteca de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i Conxi Caro, responsable de la biblioteca de la Mútua de Terrassa.

Per consultar-la podeu accedir-hi aquí:

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org