Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Póster GT GICS. Cómo reinventarse compartiendo conocimiento: Proyecto GICSExplora

17 setembre 2019

Al llibre de resums de les XVI Jornadas Nacionales de Información y Documentación en Ciencias de la Salud, Bibliosalud 2019, celebrades a l’abril d’enguany, hi trobareu el pòster que el GT GICS del COBDC  va presentar. En castellà està disponible a les pàgines 179-180 i en anglès, a la 222.

gicsexplora1

El pòster es titula Cómo reinventarse compartiendo conocimiento: Proyecto GICSExplora. Tracta sobre el propi GT i les vies de continuïtat que han treballat. Aquest és el resum de la seva proposta:

«En 2003, en el COBDC es va crear el grup Gestió de la Informació en Ciències de la Salut (*GICS), amb professionals de la documentació i gestió del coneixement en ciències de la salut i en biblioteques, amb l’objectiu de donar suport i compartir experiències. Compta amb 10 membres d’universitats, hospitals i laboratoris.

El nivell d’exigència del model imposava adoptar canvis que el fessin viable i n’asseguressin la continuïtat. Es va decidir incorporar nous membres que impulsessin el grup i seleccionar projectes que responguessin a necessitats concretes i potenciessin la compartició del coneixement adaptat als recursos disponibles.

El resultat ha estat la reinvenció del grup: s’adapta a les noves circumstàncies derivades de l’evolució i transformació de les biblioteques i a la demanda de bibliotecaris i documentalistes dels serveis de salut sobre nous continguts. Neix així GICSExplora, que transmet aquesta actualització de coneixements, aprenent i compartint experiències i continguts propis i aliens.»

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org