Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Jornada sobre ClinicalKey del GT GICS

20 febrer 2015

El passat 12 de novembre de 2014 es van dur a terme dues sessions formatives sobre l’eina ClinicalKey, efectuades als Serveis de Pediatria de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa de Barcelona (via Webex) i de l’Hospital Universitari Fundación Alcorcón de Madrid (via presencial).

El 23 de gener va tenir lloc a la seu del COBDC la presentació de l’informe d’avaluació d’aquestes sessions formatives a través de la Jornada ClinicalKey a la Biblioteca: l’impacte d’una eina bibliogràfica als serveis de pediatria de dos hospitals, organitzada pel GT de Gestió de la Informació en Ciències de la Salut del Col·legi i patrocinada per l’empresa Elsevier.

La jornada va comptar amb l’assistència de 20 professionals del sector, que van poder gaudir del següent programa:

– Evolució de l’eina ClinicalKey en espanyol, per Carlos de Paladella, director de Clinical Solutions Europe South & Latam.
– Taxonomia bilingüe: la clau de ClinicalKey, per Ximena Alvira, account development manager de Europe South.
– Casos pràctics: Hospital Universitari Mútua de Terrassa de Barcelona i Hospital Universitario Fundación Alcorcón de Madrid.
– Reflexió, punts en comú i conclusions (només bibliotecaris-documentalistes).

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org