Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Coneix Catalina Maria Quetglas Vicens

31 maig 2018

Jo som na Catalina Maria Quetglas Vicens, de Mallorca. Encantada!

El meu amor per les biblioteques comença, des de nina, a la biblioteca pública del meu poble natal, Maria de la Salut. A ella vaig recórrer per acompanyar Los cinco d’Enid Blyton en pràcticament totes les seves aventures.

Des de llavors, de biblioteques n’he visitades de públiques, privades, universitàries i nacionals, tant per raó de la meva professió com per plaer.

Som llicenciada en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya. Així mateix, també vaig cursar el Màster en línia en Documentació Digital de la Universitat Pompeu Fabra de Catalunya.

Vaig començar la meva trajectòria laboral al món bibliotecari, l’any 2002, com a tècnica facultativa en biblioteques, a la Biblioteca Pública de l’Estat a Palma «Can Sales». Allà vaig aprendre les bases del servei de biblioteca pública i a catalogar fons antic.

Un any després començava a treballar com a tècnica ajudant d’arxius i biblioteques al Centre Coordinador de Biblioteques del Consell de Mallorca i, al mateix temps, dos horabaixes a la setmana, feia de bibliotecària a la Biblioteca del Monestir de La Real, especialitzada en temàtica balear.

Des de l’any 2008, després d’aprovar les oposicions de tècnica superior bibliotecària a la mateixa institució,

estic a la Secció de Biblioteques implementant i fent el seguiment dels nous projectes a la Xarxa de Biblioteques Públiques de Mallorca.

Entre d’altres tasques, administr la plataforma de l’Extranet de Biblioteques, coordín el seguiment del carnet únic i estic al grup de treball que desplega la Llei 19/2006, de 23 de novembre, del Sistema Bibliotecari de les Illes Balears en el seu àmbit d’aplicació insular.

La podeu seguir a twitter

 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org