Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Coneix Clara Illa Girona

22 novembre 2019

Arribo al Col·legi després d’anys a la nostra estimada i rebatejada Facultat de Biblioteconomia i Documentació, prenent el relleu familiar de la meva tieta àvia Carmina Illa.

Van ser anys perquè hi vaig aterrar tard (venia de llicenciar-me en Antropologia social i cultural), perquè ho compaginava amb la feina a biblioteca pública i perquè la maternitat va alentir-me el ritme. El ritme de la vida, en general.

Entrar a la biblioteca del Prat de Llobregat i al mateix temps estudiar el grau d’Informació i Documentació m’ha permès veure i viure, alhora, el món bibliotecari des de diverses perspectives. Tot prenia molt de sentit. I la doble experiència em va enfortir en les dues vessants, com a professional i com a estudiant.

Per tant,  acabo una època de transformació meravellosa i n’enceto la següent amb nova mirada, sempre inquieta, i amb ferm compromís en la nostra professió i la seva tasca. Entrar al COBDC és tot un símbol d’aquest inici.

Estic interessada en el servei bibliotecari infantil, l’antropologia de la lectura, la biblioteràpia, les biblioteques de museus i altres institucions de la memòria…

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org