Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Coneix Marta Roig

22 abril 2014

Sóc…
Diplomada en Biblioteconomia i Documentació i màster en Biblioteques Escolars i Promoció de la Lectura, narradora a estones, aficionada a la fotografia, la dansa i el teatre, amant de la muntanya, creativa, sensible, rigorosa, idealista, treballadora, tossuda i una apassionada de la meva feina.
Estic especialitzada en la promoció de la lectura i en les biblioteques escolars i sóc coordinadora de projectes, formadora i assessora en aquests àmbits.
Crec..
En la infància com a font de totes les possibilitats i en el dret de viure-la lentament i sense hipotecar-la per al futur.
En les biblioteques com a espais democratitzadors, educatius, d’integració, creixement, descoberta lliure…
I en el potencial social, emocional, intel·lectual i estètic de la lectura, entesa en un sentit ampli, i en la seva força a l’hora d’ajudar-nos a somiar, interrogar-nos, comprendre i ampliar el present, per obrir les portes de l’impossible i esdevenir una mica més lliures.
Treballo…
Per facilitar l’existència d’espais afectius que acostin la lectura a l’ànima dels infants.
Amb aquest objectiu imagino, creo i coordino projectes, formo i assessoro biblioteques, escoles, famílies, empreses i entitats i realitzo activitats familiars.
Formo part del grup de treball Bib Botó i de la Xarxa de Laboratoris de Lectura, represento el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) en el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Clijcat) i escric materials i articles.
Visc…
Una vida poc rutinària, amb una feina variant que em permet conèixer gent i experiències diverses i contribuir al desenvolupament de projectes interessants.
Envoltada de grans persones i grans professionals.
Amb passió i confiança, posant l’ànima en tot allò que passa per les meves mans.

Més informació a LinkedIn: es.linkedin.com/in/martaroigpages

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org